+420 723 642 546

vakservis@ktnet.cz

Domažlické předměstí 610 339 01 Klatovy

Objednatel

Město Klatovy

Činnost

výměna vodovodu a kanalizace

Informace o projektu

Projekt výměny vodovodu a kanalizace v Klatovech, na ulici Pod Vrškem, se zaměřuje na modernizaci a obnovu stávající infrastruktury v oblasti zásobování pitnou vodou a odvádění odpadních vod. Tento projekt je důležitý pro zajištění spolehlivého a bezpečného provozu vodovodní a kanalizační sítě, což je klíčové pro ochranu veřejného zdraví a životního prostředí.

Klíčové aspekty projektu

1. Výměna vodovodního potrubí

Cílem je nahradit staré a opotřebované vodovodní potrubí novými, moderními materiály, které zajistí lepší kvalitu vody a sníží riziko poruch a úniků.

V rámci projektu může být instalováno potrubí s vyšší odolností vůči korozi a mechanickému poškození, což zvýší životnost celé sítě.

2. Modernizace kanalizační sítě

Součástí projektu je také výměna staré kanalizace, která může být ve špatném technickém stavu, což by mohlo způsobovat problémy s odvodněním a rizika ekologických havárií.

Moderní kanalizační potrubí je navrženo tak, aby lépe odolávalo náporům dešťové vody a zabránilo zatékání či únikům odpadních vod do okolního prostředí.

3. Zlepšení spolehlivosti a bezpečnosti

Výměna stávajících infrastruktur za nové komponenty by měla vést ke zlepšení spolehlivosti dodávek vody a odvodu odpadních vod.

Projekt také zahrnuje opatření pro minimalizaci dopadů na obyvatelstvo během stavebních prací, včetně dočasných opatření pro zajištění přístupu k vodě a kanalizaci.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

vakservis@ktnet.cz

    Máte jakýkoli dotaz?
    Kontaktujte nás!

    Máte jakýkoli dotaz? Kontaktujte nás!