+420 723 642 546

vakservis@ktnet.cz

Domažlické předměstí 610 339 01 Klatovy

Objednatel

Obec Chlumy

Činnost

vrtaná studna a vodojem

Informace o projektu

Projekt "Chlumy - vrtaná studna a vodojem" se zaměřuje na zajištění spolehlivého a dlouhodobého zásobování pitnou vodou pro obec Chlumy. Tento projekt je klíčový pro posílení vodní infrastruktury v obci, která se může potýkat s nedostatečnými zdroji vody, zejména v období sucha. Cílem je vybudovat nové zdroje a kapacity pro zásobování vodou, které zajistí dostupnost a kvalitu vody pro všechny obyvatele.

Klíčové komponenty projektu

1. Vrtaná studna

Projekt zahrnuje vybudování vrtané studny, která má za cíl získat nové a stabilní zdroje podzemní vody. Tento vrt bude navržen s ohledem na geologické podmínky v oblasti, aby se zajistila dostatečná vydatnost a dlouhodobá udržitelnost zdroje.

Studna bude vybavena moderními technologiemi pro čerpání a úpravu vody, což zajistí, že dodávaná voda bude splňovat všechny hygienické normy a bude bezpečná pro pití.

2. Vodojem

Součástí projektu je také výstavba nového vodojemu, který bude sloužit jako zásobárna vody. Vodojem umožní akumulaci dostatečného množství vody, což zajistí stabilní dodávky i v případě krátkodobých výpadků nebo zvýšené spotřeby.

Vodojem bude navržen tak, aby odpovídal potřebám obce a zajistil dostatečnou kapacitu pro současnou i budoucí spotřebu vody v Chlumech.

3. Zlepšení infrastruktury a spolehlivosti

Projekt má za cíl výrazně zlepšit vodní infrastrukturu v obci Chlumy, což povede ke zvýšení spolehlivosti a kvality dodávek vody. Díky novému vrtu a vodojemu bude obec lépe připravena na případné krizové situace, jako jsou období sucha nebo technické poruchy.

Celý systém bude navržen s důrazem na dlouhodobou udržitelnost a minimalizaci provozních nákladů.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.

vakservis@ktnet.cz

    Máte jakýkoli dotaz?
    Kontaktujte nás!

    Máte jakýkoli dotaz? Kontaktujte nás!